Wibo frukt & grönt
WIBO Frukt & Grönt, Walckesgatan 1, 415 02 Göteborg
Tel. 031-337 08 40, orderfax1: 031-25 07 05, orderfax2: 031-25 07 15
 
 
Om Wibo Frukt och Grönt
| Om Wibo Frukt & Grönt |

Familjeföretaget Wibo frukt och grönt AB grundades 1992 av Marita och Lennart Winqvist. Kundkretsen består i huvudsak av restauranger, caféer, konditorier och storhushåll i Göteborg och dess kranskommuner.

Wibo frukt och Grönt har som förebild att vara en personlig leverantör med hög servicegrad. Att ha en nära kontakt och att vara lyhörd för kundernas önskemål har alltid varit Wibos styrka.

Lagerarbete in action...Lagerarbete in action...

Vi är ca 20 anställda och alla har ett stort personligt engagemang i Wibo och dess kunder. År 2006 flyttade vi vår verksamhet till stadsdelen Gamlestaden i Göteborg. Vi fick då större lageryta, bättre fungerande varuintag och fler utlastningsportar. Fördelarna med flytten är många bl.a. bättre överblick av det snabba varuflödet av färskvaror samt snabbare och mer effektiv orderplockning. Omsättningen uppgår i dagsläget till ca 70 miljoner kronor.

Här packar vi din beställningHär packar vi din beställning

| Affärsidé |

Tack vare våra nära kontakter med våra leverantörer och med våra ledord, kvalitet och service, i sinnet har vi lyckats skapa mångåriga och bra relationer med våra kunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mixdesign