Bär

Sortera på
Visa per sida
Logga in för att se priser och lägga din order.

input

Blåbär 125g x 12ask PL/PT

Ett litet blått bär som växer vilt i Sveriges skogar under sommaren från slutet av juni till mitten av september. Övriga tider på året är det import och då oftast de amrikanska bären. De amrikanska blåbären är oftast vita innanför skalet samt sötare än vildbären.

Hallon x 12 ask ES/PT

Svenska hallon finns juli - augusti, import finns hela året. Vackert rött bär som används till desserter. Bäret är en sammansatt stenfrukt där varje kärna/frö är omgivet av fruktkött.

Körsbär 5kg SE

Bigarråer mycket uppskattade och är av sorten sötkörsbär, bäret är en stenfruk. mörkröda bär med fast fruktkött. Söt och fyllig smak. Äts naturellt eller använd i bakverk, saft och sylt.

Physalis x 12 ask CO

även kallad för kapkrusbär.Mycket vitaminrik. Bäret är omslutet av tunna blad, blomfoder som tas bort innan bäret äts. Bäret är gul-orange och smaken syrlig.Hela bäret äts. Mycket annvändbar till dekoration av dessereter men även till kallskuret.

Röda Vinbär 12ask

Röda vinbär i klasar. Syrligt rött bär som förhöjer dekorationen av desserter. Kan även användas i sallader, till sylt, saft och gele.