Exotisk Frukt

Sortera på
Visa per sida
Logga in för att se priser och lägga din order.

input

Ananas Sweet Gold 10st CR/EC

En dekorativ och välsmakande exotisk frukt. Frukten innehåller mycket bromelain som är ett protein nedsmältande enzymer. Det emzyn är bra för att främja matsmältningen samt att det är starkt antiinflammatoriskt. Ananas tillhör gruppen skenfrukt, falsk frukt, har skapats från blommans fruktämne samt en annan del av blomman.

Carambola Flyg 24st MY

Även kallad för stjärnfrukt.Dekorativ att skära i skivor då skivorna liknar en stjärna.

Fikon färska 22st TR

färska fikon är en ömtålig frukt. de färska fikonen är mindre söta än de torkade. skalet är violett eller grönt med ljusrött fruktkött med en mängd små tjärnor. god att servera till getost.

Granatäpple 12st ES

Granantäpple innehåller mer antioxidanter än någon annan frukt eller grönsak. Under skalet döljer sig geleartade delikat kärnor som glimrar som rubiner.

Kiwi 115/39 10kg NZ

Rik på C-vitamin. Kiwi har brunt ludet skal ungefär lika stort som ett hönsägg. Fruktköttet är grönt med svarta små kärnor. Smaken är söt-syrligt men blir sötare ju mer frukten mognar fram.

Kumquat 2kg ES

kommer ursprungligen från Kina, Liten valnötsstor citrusfrukt. tunt skal med syrligt fruktkött. frukten äts hel eller skivad. Passar bra i fruktsallader, drinkar m.m. frukten kan också syltas och användas som tillbehör.

Mango 12st BR/ES

Det finns en mängd olika sorter mango som varierar i storlek och form. Gemensamnt för alla sorter är att den har en stor platt kärna mitt i frukten som är sammanväkt i fruktköttetr. Fruktens skal äts ej. fruktköttet är Orange-gult mjukt och saftigt. Smaken är söt-syrligt med inslag av nektarin/persika loch ite kryddighet. Frukten kan skivas och användas både som dessert och till kallskuret.